Betonvloeren

Nieuwe betonvloer
Een betonvloer in uw huis of bedrijfspand is niet alleen zeer duurzaam, maar ook makkelijk te onderhouden. En het kan zelfs mooi zijn! Zijlstra Betonbewerking biedt een full-service-concept op het gebied van betonvloeren. Wij leggen uw betonvloer aan inclusief vloerverwarming, met isolatie en wapeningsnetten. Daarbij kunt u kiezen uit diverse kleuren voor uw betonvloer. En met onze professionele apparatuur kunnen wij ook op moeilijk begaanbare plaatsen betonvloeren produceren.

Wij kunnen betonvloeren aanleggen in uw huis of bedrijfspand, maar ook in tuinhuizen, schuren en blokhutten is beton een uitstekende keuze. Wij zorgen ervoor dat de betonvloer volgens uw wensen geïsoleerd en afgewerkt wordt. Afhankelijk van de gebruiksbestemming van de vloer kan deze worden voorzien van traditionele wapening, staalvezelwapening of kunststoffibervezel. EPS-isolatie (100 SE tot 200-SE) verkrijgbaar in 5, 8, 10cm of meer, Styrodur verkrijgbaar in 2, 3, 4, 5, 6 cm of meer.

Wilt u meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte van ons ontvangen, neem dan contact met ons op.

Egaliseren bestaande betonvloer
Als uw huidige betonvloer ongelijk of beschadigd is, dan is die vloer niet geschikt als ondergrond voor bv. betegeling of vloerbedekking. Zijlstra Betonbewerking egaliseert uw bestaande betonvloer, zodat deze weer geschikt is voor nieuwe vloerbedekking, tegels, parket of laminaat.

Isolatie betonvloer
Door een betonvloer goed te isoleren bespaart u veel energie en dus geld. Zijlstra Betonbewerking werkt met verschillende isolatiematerialen, zoals EPS en Styrodur. Wij geven u graag advies over welke isolatie het beste past bij uw nieuwe betonvloer. Met onze ruime ervaring, persoonlijke aanpak en kwaliteitsmaterialen bent u verzekerd van een prima geïsoleerde betonvloer die voldoet aan al uw wensen.

Schuimbeton
Zijlstra Betonbewerking werkt regelmatig met schuimbeton. Schuimbeton wordt gebruikt als bodemafsluiter, waardoor vochtoptrekking vermindert, zodat bv. de bodem van uw kelder of kruipruimte goed begaanbaar blijft. Ook schimmelvorming en ongedierte worden zo voorkomen. Schuimbeton is bovendien uitermate geschikt voor het ophogen van kruipruimtes en als vervanging van een houten (onder)vloer.

Slopen betonvloer
Ook sloopwerk is vakwerk. Zijlstra Betonbewerking heeft een ruime ervaring in het slopen van oude betonvloeren. Wij verwijderen uw oude vloer snel en efficiënt, en we voeren het puin netjes voor u af.

Woon / design gepolijste betonvloeren

Wilt u thuis een multifunctionele en strakke betonnen vloer? Dan is de woonbetonvloer een goede keuze. Door de slijt-, en krasvastheid gaat de vloer heel lang mee. Zijlstra betonbewerking in Emmen legt betonvloeren bij zowel bedrijven als particulieren, u kunt zelf bepalen wat de kleur van uw nieuwe vloer wordt. En voor een bijzonder effect kunt u de betonvloer door ons laten vlinderen. Dit is een gladde afwerking, wat resulteert in een gladde vloer. Een vloer van woonbeton is slijtvast, stofvrij en heel duurzaam. Een vloer van woonbeton dient nabehandelt te worden met een beton impregneer seal. Hierdoor is de vloer beschermt tegen indringen van vuil en vloeistoffen dus heel duurzaam. Zijlstra betonbewerking in Emmen geeft u graag vrijblijvend meer informatie over de diverse mogelijkheden van woonbeton voor uw huis.